• +30-2310533591
  • Αγ. Μηνά 18 - Βενιζέλου γωνία, Θεσσαλονίκη
  • Δευτέρα - Σάββατο 7:00 - 15:30

Αμαμελίδας έλαιο

8,00

Φυτικό έλαιο Αμαμελίδας 100ml. Για πανάδες, μπαλώματα, ακμή, για τις σακούλες κάτω από τα μάτια και για τους ανοιχτούς πόρους του δέρματος.

Κωδικός προϊόντος: 438 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Φυτικό έλαιο Αμαμελίδας
(Hamamelis virginiana)
 
Το λάδι της Αμαμελίδος έχει ισχυρές στυπτικές ιδιότητες και αναγκάζει τις πρωτεΐνες να συνενωθούν και να δημιουργήσουν ένα προστατευτικό κάλυμμα, το οποίο προάγει την υγεία του δέρματος και των βλεννογόνων.
Χρησιμοποιείται για τη μείωση της φλόγωσης και του ερεθισμού. Στην βιομηχανία των καλλυντικών η Αμαμελίς χρησιμοποιείται για την παρασκευή προϊόντων ειδικών για τις σακούλες κάτω από τα μάτια για τους ανοιχτούς πόρους του δέρματος για την βελτίωση της υφής και για να θεραπευτούν τυχόν ατέλειες του όπως πανάδες, μπαλώματα, ακμή. Ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της ακμής είναι το ταμπονάρισμα με απόσταγμα Αμαμελίδας των σημείων του δέρματος που υποφέρουν από ακμή.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.