Τηλεφωνικές Παραγγελίες >> +30 2310 533 591    |   Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-15:00, Σάββατο: 08:00-14:00  |  Έξοδα αποστολής από 50€ και πάνω δωρεάν
Ενημέρωση μόλις τώρα
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Ενημέρωση μόλις τώρα
Το προϊόν αφαιρέθηκε από τα αγαπημένα

Φυτικά Έλαια

Καλέντουλας έλαιο 100ml

Φυτικό έλαιο Καλέντουλας 100ml. Επουλώνει και προστατεύει το δέρμα. Κατάλληλο για ξηρές, πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

6.00 €
Διαθέσιμο
Φυτικό έλαιο Καλέντουλας
(Calendula officinalis)
 
Η καλέντουλα χρησιμοποιούνταν στον αρχαίο Ελληνικό, Ρωμαϊκό, Αραβικό και Ινδικό πολιτισμό ως θεραπευτικό βότανο, αλλά και ως συστατικό σε φαγητά και καλλυντικά, ακόμη και σε υφάσματα. Tο λάδι της είναι γνωστό για τις αντιφλογιστικές, αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιασικές και κυρίως για τις επουλωτικές του ιδιότητες.
Φημίζεται για τις δερμοπροστατευτικές της ιδιότητες. Χρησιμοποιείται τοπικά για τη θεραπεία πληγών και ως αντισηπτικό και αντιφλεγμονώδες. Έχει μαλακτική και επιθηλιοπλαστική δράση.
Tο λάδι της καλέντουλας βοηθά ιδιαίτερα στη θεραπεία ήπιων δερματικών ερεθισμών που οφείλονται στον κρύο αέρα και στις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας. Bοηθάει, επίσης, στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος, επουλώνει τσιμπήματα, κοψίματα και πληγές. Aποτελεί εξαιρετική βάση για κρέμες, φυτικές αλοιφές, λοσιόν και πολλά άλλα φυσικά καλλυντικά. Mπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα και θεωρείται ιδανικό λάδι για όλα τα μασάζ αρωματοθεραπείας, καθώς αποτελεί άριστο φορέα που επιδέχεται την προσθήκη αιθέριων ελαίων. Eίναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ιδιαίτερα ενδείκνυται για ξηρές, πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Tέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως βρεφικό λάδι.
• Όλες οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με Γενική Ταχυδρομική, ACS, ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ
• Το κόστος μεταφοράς  ανέρχεται στα 2.50 ευρώ  για ολα τα πακετα (εφ οσον ειναι προ πληρωμενο) . Με παραγγελίες αξίας άνω των 50,00 ευρώ τα έξοδα πακέτου + αντικαταβολής είναι δωρεάν. Η εταιρία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που οφείλονται σε απεργίες διαφόρων επαγγελματικών κλάδων.
• Η επιλογή της μεταφορικής γίνεται από εμάς κατά περίπτωση ανάλογα με την προσβασιμότητα της κάθε μιας στην διεύθυνση παράδοσης. 
Μπορείτε να πληρώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Mε τη μέθοδο της αντικαταβολής (πληρώνετε το ποσό με μετρητά την ώρα της παραλαβής του δέματος – Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αντικαταβολής). Mε Τραπεζική Κατάθεση προπληρώνετε ολόκληρο το ποσό της παραγγελίας (ζητήστε μας να σας δώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την κατάθεση). Μέσω της υπηρεσίας PayPal ( Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal). Mε online πληρωμή με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα). 
Περιγραφή
Φυτικό έλαιο Καλέντουλας
(Calendula officinalis)
 
Η καλέντουλα χρησιμοποιούνταν στον αρχαίο Ελληνικό, Ρωμαϊκό, Αραβικό και Ινδικό πολιτισμό ως θεραπευτικό βότανο, αλλά και ως συστατικό σε φαγητά και καλλυντικά, ακόμη και σε υφάσματα. Tο λάδι της είναι γνωστό για τις αντιφλογιστικές, αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιασικές και κυρίως για τις επουλωτικές του ιδιότητες.
Φημίζεται για τις δερμοπροστατευτικές της ιδιότητες. Χρησιμοποιείται τοπικά για τη θεραπεία πληγών και ως αντισηπτικό και αντιφλεγμονώδες. Έχει μαλακτική και επιθηλιοπλαστική δράση.
Tο λάδι της καλέντουλας βοηθά ιδιαίτερα στη θεραπεία ήπιων δερματικών ερεθισμών που οφείλονται στον κρύο αέρα και στις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας. Bοηθάει, επίσης, στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος, επουλώνει τσιμπήματα, κοψίματα και πληγές. Aποτελεί εξαιρετική βάση για κρέμες, φυτικές αλοιφές, λοσιόν και πολλά άλλα φυσικά καλλυντικά. Mπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα και θεωρείται ιδανικό λάδι για όλα τα μασάζ αρωματοθεραπείας, καθώς αποτελεί άριστο φορέα που επιδέχεται την προσθήκη αιθέριων ελαίων. Eίναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ιδιαίτερα ενδείκνυται για ξηρές, πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Tέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως βρεφικό λάδι.
Αποστολές & Πληρωμές
• Όλες οι αποστολές γίνονται σε συνεργασία με Γενική Ταχυδρομική, ACS, ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ
• Το κόστος μεταφοράς  ανέρχεται στα 2.50 ευρώ  για ολα τα πακετα (εφ οσον ειναι προ πληρωμενο) . Με παραγγελίες αξίας άνω των 50,00 ευρώ τα έξοδα πακέτου + αντικαταβολής είναι δωρεάν. Η εταιρία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που οφείλονται σε απεργίες διαφόρων επαγγελματικών κλάδων.
• Η επιλογή της μεταφορικής γίνεται από εμάς κατά περίπτωση ανάλογα με την προσβασιμότητα της κάθε μιας στην διεύθυνση παράδοσης. 
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!