• +30-2310533591
  • Αγ. Μηνά 18 - Βενιζέλου γωνία, Θεσσαλονίκη
  • Δευτέρα - Σάββατο 7:00 - 15:30

Λίγα λόγια για γνωριμία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των βοτάνων, των μπαχαρικών, των καλλυντικών, των εκκλησιαστικών ειδών και των αιθέριων ελαίων από το 1970, στην ιστορική περιοχή των λαδάδικων της Θεσσαλονίκης προσφέροντας γνήσια και ποιοτικά προϊόντα της Ελληνικής υπαίθρου.

Τα προϊόντα μας διατίθενται σε χονδρεμπόρους, λιανέμπορους και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, με συνέπεια, υπευθυνότητα, και κυρίως με άμεση παράδοση. Η πολύχρονη εμπειρία μας, το μεράκι και η αγάπη για το αντικείμενο της δουλειάς μας, σε συνδυασμό με το εκπαιδευμένο προσωπικό που διαθέτουμε στον τομέα της βοτανολογίας και της βοτανοθεραπείας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την πελατεία μας που μας εμπιστεύεται εδώ και σαράντα χρόνια. Τα αιθέρια έλαια και οι φυτικές κρέμες μας παρασκευάζονται στα καλύτερα εργαστήρια της Βορείου Ελλάδος σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που έχουμε και υπό την επίβλεψη μας. Τα εξωτικά μπαχαρικά, τα καρυκεύματα, τα βότανα που δεν φύονται στη χώρα μας και τα λιβάνια είναι δικής μας εισαγωγής από όλο τον κόσμο. Η εταιρία μας, διαθέτει τα τσάγια και τα βότανα της, σε τέσσερις διαφορετικές ποσοτικά συσκευασίες φτιαγμένες με οικολογικά υλικά που αποπνέουν Ελλάδα και παράδοση. Ειδικά για τις τουριστικές περιοχές της χώρας μας υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ετικετών που να αναδεικνύουν τον τοπικό χαρακτήρα της περιοχής και να αναφέρονται σε πολλές γλώσσες.

Θα θέλαμε να μας δώσετε την χαρά να επικοινωνήσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας και εμείς από την πλευρά μας, πιστεύουμε ότι θα γνωρίσετε και ίσως εκτιμήσετε όλα αυτά που σαράντα χρόνια μας κρατούν στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου.