ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ 11-08-2023 ΕΩΣ 21-08-2023.

Τηλεφωνικές Παραγγελίες >> +30 2310 533 591    |   Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-15:00, Σάββατο: 08:00-14:00  |

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ 11-08-2023 ΕΩΣ 21-08-2023.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το votana-olympos.gr προστατεύει τις συναλλαγές σας και τα προσωπικά σας δεδομένα. Όλα τα στοιχεία που παρέχετε προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας είναι απόρρητα. Τα στοιχεία επικοινωνίας παραμένουν στη βάση δεδομένων του issuefashion.gr και χρησιμοποιούνται μόνο από την votana-olympos με σκοπό την ενημέρωσή σας. Σε καμία περίπτωση δε μεταβιβάζονται και δε γνωστοποιούνται σε τρίτους.

Για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πληρωμών, η ιστοσελίδα votana-olympos.gr χρησιμοποιεί την υπηρεσία ασφαλούς πληρωμής. Η υπηρεσία αυτή ακολουθεί το πρωτόκολλο ασφάλειας SSL της Geotrust(256bit). Τα απόρρητα δεδομένα (ο 16ψήφιος αριθμός της τραπεζικής κάρτας καθώς και η ημερομηνία λήξης και ο αριθμός Επαλήθευσης) αποστέλλονται απ' ευθείας κωδικοποιημένα στον κεντρικό υπολογιστή της τράπεζας, χωρίς να περνάνε από φυσικά μέσα του διακομιστή του votana-olympos.gr

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Όλες οι συναλλαγές τις οποίες πραγματοποιείτε στο votana-olympos.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν.2251/1994), ο οποίος ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310 533591 ή να στείλετε email στο: info@votana-olympos.gr.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!